Oefentherapie

Oefentherapie is gericht op het voorkomen, verhelpen en/of verminderen van klachten en aandoeningen die het bewegen lastiger maken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, rug- of nekpijn, maar ook klachten als gevolg van gewrichtsslijtage of een ziekte zoals bijvoorbeeld ziekte van Parkinson of MS Voor meer informatie, kijk op oefentherapie.nl.

Tijdens de eerste afspraak worden uw hulpvraag en de klachten in kaart gebracht en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld.

Het behandelplan bevat adviezen en oefeningen die helpend zijn bij het beantwoorden van uw hulpvraag. Door middel van coachen, instructie geven over oefeningen en dagelijkse bewegingen krijgt u inzicht in de klacht.
In de behandeling heeft u een actieve rol en begeleid ik u bij het veranderen van uw manier van bewegen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat u de oefeningen en adviezen voor houding en beweging in uw dagelijks leven toepast.

Verwijzing voor oefentherapie

Zowel met als zonder verwijsbrief van de huisarts of een specialist kunt u een afspraak maken bij Oefentherapie Kampen.
Doordat deze verwijzing meestal niet noodzakelijk is kunt u bij Oefentherapie Kampen terecht voor al de specialisaties die wij hebben en behandelingen die wij bieden, wanneer u dit zelf nodig acht.

Behandelingen kunnen plaatsvinden in de praktijk van Oefentherapie Kampen, bij u thuis of op het werk.

Neem contact op en plan een afspraak voor Oefentherapie