Vera Schoorlemmer

Een geruim aantal jaren ben ik actief als Oefentherapeut Cesar in Kampen en in de praktijk van Oefentherapie Friesland.
Weer plezier krijgen in bewegen, als dat niet meer vanzelf gaat vind ik belangrijk. Net zoals ‘duurzaam bewegen”.
In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van mensen met neurologische aandoeningen waaronder de ziekte van Parkinson, MS, CVA en de ouder wordende mens (geriatrie). Een ander specialisme is het behandelen van mensen met chronische of langdurige pijnklachten en slaapproblemen.

De kennis en ervaring die ik in de eerste jaren van mijn carrière als bewegingstherapeut heb opgedaan is nog steeds goed in te zetten. Het verbeteren van de schrijf- en fijne motoriek bij onder andere Parkinson. Arbeid specifieke taken als het gaat om jongere mensen met een chronische ziekte die nog geheel of gedeeltelijke in het arbeidsproces zitten.

Specialisaties

Up-to-date

Om de kennis optimaal te houden volg ik bij- en nascholingen. Ben ik lid van de beroepsvereniging en ben ik actief bij mono- en multidisciplinair overleg van het Netwerk Chronische Pijn, parkinsonNet, Netwerk MS, Geriatrie netwerk. Ook door het begeleiden van stagiaires van de opleiding Oefentherapie Cesar, van de Hogeschool Utrecht en van de opleiding Oefentherapie van de Hogeschool Windesheim te Zwolle houd ik mijn kennis actueel.

Registratie

  • Kwaliteitsregister Paramedici
  • Register Oefentherapeuten – 39901119994
  • Register Geriatrieoefentherapie – 39901119994G
  • Kamer van Koophandel – 08198161

Reviews

Neem contact op om een afspraak te maken